Home / Tag Archives: mkb3

Tag Archives: mkb3

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 10.07.2017

Sot u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite: 1. Relacion dhe Projekt – Vendim: Për dhënien e ndihmës ekonomike, pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1-30 Qershor 2017. 2. Relacion dhe Projekt – Vendim: Për miratimin e kërkesës së Bashkisë Berat, së bashku …

Read More »