Home / Tag Archives: mkb18

Tag Archives: mkb18

MBLEDHJE E KËSHILLIT BASHKIAK date 30.01.2018

MBLEDHJE E KËSHILLIT BASHKIAK Sot u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite: 1✅Relacion dhe Projektvendim: Mbi miratimin e dhënies së mandatit të Këshilltarit Bashkiak Berat, z. Florenc Xhindi i subjektit politik “LSI” 2✅Relacion dhe Projektvendim: Mbi miratimin e disa ndryshimeve në VKB-në nr.6 datë 28.07.2015, mbi miratimin …

Read More »