Home / Tag Archives: mkb1

Tag Archives: mkb1

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 28.04.2017

U zhvillua sot mbledhja e Keshillit Bashkiak me kete rend dite : 1. Relacion dhe Projekt – Vendim: Për dhënien e ndihmës ekonomike, pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1- 30 Prill 2017. 2. Relacion dhe Projekt – Vendim: Mbi një ndryshim të VKB Nr.62 datë …

Read More »