Home / Tag Archives: mesuesit

Tag Archives: mesuesit

Aktivitet me mesuesit me rastin e Festes se 7 Marsit

Ne daten 7 Mars ,me rastin e Festes se Mesuesit ,Bashkia Berat organizoi ne Qendren Kulturore nje ceremoni me mesues te qytetit te Beratit.Ne ceremoni merrnin pjese Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj dhe autoritete lokale,mesues pensioniste,mesues aktive te cilet kane arritje ne profesionin e tyre ,drejtues te shkollave dhe edukatore …

Read More »