Home / Tag Archives: mbledhjekb5

Tag Archives: mbledhjekb5

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 28.02.2017

U zhvillua sot mbledhja e Keshillit Bashkiak Berat me kete rend dite: 1. Relacion dhe Projekt – Vendim: Mbi miratimin e dhënies së mandatit të Këshilltarit të Këshillit Bashkiak Berat, Z.Nexhip Lyto Shahu, të Subjektit Politik LSI. 2. Relacion dhe Projekt – Vendim: Mbi miratimin e disa ndryshimeve në VKB-në …

Read More »