Home / Tag Archives: mbledhjekb3

Tag Archives: mbledhjekb3

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Berat date 27.05.2016

U zhvillua sot mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1.Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi miratimin e dorëheqjes së Këshilltarit Z.Thoma Jançe i Subjektit Politik PD ”. 2.Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi miratimin e dorëheqjes së Këshilltares Znj.Emisa Osoja i Subjektit Politik P.R ”. 3. Relacion dhe Projekt-Vendim “Mbi miratimin …

Read More »