Home / Tag Archives: mbledhjekb2

Tag Archives: mbledhjekb2

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Berat, date 28.04.2016

Sot u zhvillua mbledhja e rradhes e Këshillit Bashkiak Berat me këtë rend dite : 1.Relacion dhe Projekt-Vendim “Dorëheqja e Këshilltarit Z.Thoma Jançe i Subjektit Politik PD dhe zëvendësimin e tij ”. 2.Relacion dhe Projekt-Vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike ,pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën …

Read More »