Home / Tag Archives: mbledhja

Tag Archives: mbledhja

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 29.07.2016

Diten e premte,date 29.07.2016 u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite : 1. Relacion dhe Projekt-Vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike, pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1-31 Korrik 2016”. 2. Relacion dhe Projekt-Vendim “Për ndryshimin në Vendimin e Këshillit Bashkiak nr.20, datë …

Read More »