Home / Tag Archives: mbkb

Tag Archives: mbkb

MBLEDHJE E KËSHILLIT BASHKIAK

Sot u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite:1. Relacion dhe Projektvendim: Propozim për dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën 01. 04. 2018 – 30. 04. 2018.✅2.Relacion dhe Projektvendim: Për dhënien e pagesës së paaftësisë invalidëve të punës dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1 – 31 …

Read More »