Home / Tag Archives: marreveshja

Tag Archives: marreveshja

MARRËVESHJA/ 2.2 milion franga zvicerane për menaxhimin e mbetjeve të ngurta në Qarkun e Beratit

MARRËVESHJA/ 2.2 milion franga zvicerane për menaxhimin e mbetjeve të ngurta në Qarkun e Beratit Në mjediset e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë u firmos sot një marrëveshje përmes së cilës qeveria zvicerane jep një grant prej 2.2 milion frangash me synim përmirësimin e menaxhimit të mbetjeve të ngurta në Qarkun …

Read More »