Home / Tag Archives: margarita

Tag Archives: margarita

Inaugurimi i Qendres Artizanale “Margarita”

Ditën e djeshme në qytetin e Beratit u inaugurua Qendra e Artizanatit në Berat. Qendra është hapur pranë Pallatit të Kulturës me iniciativë të Bashkisë Berat si dhe Qendrës së Artizanatit Margarita. Gjatë inaugurimit, kryetari i Bashkisë Berat, Zoti Petrit Sinaj, vlerësoi rolin e rëndësishëm që artizanati mund të luaj …

Read More »