Home / Tag Archives: lidershipi

Tag Archives: lidershipi

Programi i Lidershipit ne SHBA

Në kuadrin e Programit të Ambasadës së SHBA-së për Lidershipin e Vizitorit,  Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj merr pjesë në një vizitë në SHBA, në një program trajnimi për çështje të administrimit në qeverisjen vendore. Të përzgjedhurit për këtë trajnim përfaqësojnë 5 bashki,Berat, Korçë, Shkodër, Vlorë dhe Fier, partnere …

Read More »