Home / Tag Archives: kryqi

Tag Archives: kryqi

Kryqi në Ujërat e Lumit Osum

6 janari, dita që simbolizon ujin e “bekuar”, përcillet çdo vit si një festë e madhe për të gjithë besimtarët e krishterë dhe jo vetëm. Ata përkujtojnë pagëzimin e Jezu Krishtit në ujërat e lumit Jordan. Veç shumë qytetarëve beratas pa dallim besimi, në këtë rit fetar, merrnin pjesë edhe …

Read More »