Home / Tag Archives: kryetarikine

Tag Archives: kryetarikine

Nënshkruhet Marrëveshja e Binjakëzimit ndërmjet qyteteve Luoyang në Kinë dhe qytetit të Beratit; dy qytete Pasuri Botërore të UNESCO-s

Me Ftesë të Bashkisë Luoyang dhe me mbështetjen e Ambasades Kineze në Shqipëri, Kryetari i Bashkise Berat Z. Petrit Sinaj, në vijim të vizites së tij në Provincën Henan në Kine, zhvilloi një vizite zyrtare në Bashkine Luoyang, një qytet ndër më të vjetrit në Kinë, Pasuri Botërore e Unesco-s. …

Read More »