Home / Tag Archives: kryetari2

Tag Archives: kryetari2

Forumi Botëror i Strasburgut për Demokracinë

Kryetari i Bashkisë Berat, z. Petrit Sinaj, po merr pjesë në Forumin Botëror të Strasburgut për Demokracinë, organizuar nga Këshilli i Evropës dhe Bashkia e Strasburgut në datat 07-11 nëntor 2017. Në këtë takim, në të cilin marrin pjesë 24 qytete, po diskutohen tema që lidhen me aktivizimin komunitar, transparencën …

Read More »