Home / Tag Archives: kryetari1

Tag Archives: kryetari1

Takimi i Kryetarit të Bashkisë, z. Petrit Sinaj, me anëtarë të ‘’Klubit të Strasburgut’’

Gjatë takimit të Kryetarit të Bashkisë, z. Petrit Sinaj, me anëtarë të ‘’Klubit të Strasburgut’’, me pjesëmarrjen e Kryetarit të Bashkisë së Strasburgut, z. Roland Ries dhe znj. Nawel Rafik – Elmrini, Zëvendëskryetare e Bashkisë së Strasburgut për Çështjet me Jashtë dhe njëkohësisht Presidente e ‘’Klubit të Strasburgut’’.

Read More »