Home / Tag Archives: konsulle

Tag Archives: konsulle

Takimi i Kryetarit të Bashkisë Z. Petrit Sinaj me Konsullen Italiane

Gjatë një takimi të  Kryetarit të Bashkisë Z. Petrit Sinaj  me Konsullen e sapozgjedhur Italiane në Vlorë Znj. Luana Alita Micheli ku u diskutua rreth mundësive të bashkëpunimit për projekte të përbashkëta,shkëmbimeve kulturore, binjakëzimeve ndërmjet shkollave Shqiptare dhe Italiane si dhe projektet e përgatitura  nga Bashkia Berat me partnerë Italianë IPA të Bashkimit Europian.

Read More »