Home / Tag Archives: konference

Tag Archives: konference

Zhvillohet konferenca shkencore: “Berati dhe kontributi i tij në shpalljen e pavarsisë”

Në kuadrin e aktivitetve që po organizohen në 100 vjetorin e pavarsisë, është zhvilluar ditën e sotme në bibliotekën “Vexhi Buharaja” të qytetit të Beratit konfernca shkencore me temë: “Berati dhe kontributi i tij në shpalljen e pavarsisë”. Në këtë konferencë shkencore u mbajtën 6 kumtesa ku evidentoheshin përpjekjet dhe …

Read More »