Home / Tag Archives: komunitare

Tag Archives: komunitare

Aktivitete ne Qendren Nderkulturore Komunitare

Nje dite festive plot ngjyra dhe gezim me femijet e kopshtit ne Qendren Nderkulturore Komunitare, Bashkia Berat. Gezuar Vitin e Ri 2017! Kjo feste u organizua nga stafi i Qendrës Komunitare ,me kontributet e tyre iu mundesua ketyre femijeve nje dite e vecante per kete komunitet.

Read More »