Home / Tag Archives: komisioni

Tag Archives: komisioni

Zyrtarizohet Komisioni Këshillimor i Qeverisjes Vendore

Zyrtarizohet me ane te nje marreveshjeje ngritja e Komisionit Keshillimor Qytetar Vendor ne Bashkine Berat. Projekti me i aferm qe Komisioni do te mbeshtese eshte organizimi i Panairit te Veres ne Daten 6 Tetor. Panairi do te organizohet me rastin e inagurimit te fillimit te punimeve ne Bulevardin kryesor te …

Read More »

Komisioni Këshillimor Qytetar Vendor

Krijohet Komisioni Këshillimor Qytetar Vendor pranë Bashkisë Berat.Komisioni Këshillimor Qytetar është një grup vullnetar qytetar që ka filluar të funksionojë tashmë në Bashkinë Berat si qytet partner në projektin PLGP. KKQV do të shërbejë si organ këshillimor për bashkinë dhe Këshillin Bashkiak. Ai do të jetë gjithëpërfshirës, dypalësh dhe i …

Read More »