Home / Tag Archives: kodiket

Tag Archives: kodiket

Promovimi i vlerave te Kodikeve te Beratit – detyrim per te paret dhe brezat qe vijne

Promovimi i vlerave te Kodikeve te Beratit – detyrim per te paret dhe brezat qe vijne. Aktiviteti u zhvillua dje me fokus Kodiket e Beratit, i titulluar”Kodiket e Beratit, monumente te se shkuares dhe te se ardhmes”.Aktiviteti u organizua nga Bashkia e Beratit ne bashkepunim me Mitropoline e Shenjte dhe …

Read More »