Home / Tag Archives: kartarinore1

Tag Archives: kartarinore1

Prezantimi i Kartës Rinore Evropiane

#Bashkë #RiniaBeratase #BashkiaBerat #BeratiPunon #NjëHapPërpara #KudoPunohet #ÇdoDitë #ÇdoVit Të premten me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, zhvilluam takim prezantues dhe informues me OJF-në e Youth Act si dhe me të rinjtë beratas, në një takim që konsistoi në prezantimin e Kartës Rinore Evropiane, e vlefshme në 38 vende të …

Read More »