Home / Tag Archives: karnavale

Tag Archives: karnavale

Dita e Karnavaleve

Në Berat rizgjohet tradita e hershme e Karnavaleve Kryebashkiaku Petrit Sinaj: ‘’Eventet që Bashkia Berat organizon në në qytet, kanë shtuar numrin e vizitorëve vendas dhe të huaj. Të gjithë të rinjtë të përfshirë’’ Karnavalet janë një vlerë e padiskutueshme e trashëgimisë shpirtërore të qytetit të Beratit.Me anë të humorit …

Read More »