Home / Tag Archives: gureskalitesit

Tag Archives: gureskalitesit

Kampi i gureskalitesve ne Berat

Ditën e sotme, në praninë e kryetarit të Bashkisë Z. Petrit Sinaj, është përmbyllur “Kampi i Gurskalitësve Berat”. Një iniciativë e Bashkisë Berat dhe partnerëve, e cila synon të ndërgjegjësojë brezin e ri si dhe qytetarët për rëndësinë e ruajtjes së trashëgimisë kulturore të qytetit. Në kamp morën pjesë të …

Read More »