Home / Tag Archives: graz

Tag Archives: graz

Bashkia Berat prezantohet në Simpoziumin e Kryetarëve të Bashkive të Europës Juglindore në qytetin e Graz-it Austri.

Në kuadër të Programit të Partneritetit Urban Banka Boterore-Austri, në qytetin e Graz-it po zhvillohet Simpoziumi i Kryetarëve të Bashkive të Europës Juglindore me qëllim për të ndihmuar qytetet dhe qeveritë lokale në Evropën Juglindore në një proces të modernizimit dhe reformës si dhe për të promovuar zhvillimin lokal dhe …

Read More »