Home / Tag Archives: gjelber

Tag Archives: gjelber

Thirrje Biznesit te Gjelber

Për PARTNERITET me 2 shkolla 9 vjeçare të qytetit të Beratit për blerjen e bimëve dekorative të prodhuara në fidanishtet e shkollës Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER Center) dhe Bashkia Berat në bashkpunim me Ministrine e Arsimit dhe Sporteve dhe me mbështetjen e REC Shqipëri në kuadër …

Read More »