Home / Tag Archives: gatimet

Tag Archives: gatimet

Dita e Gatimeve Tradicionale, Panairi i Artizanatit dhe Agro-biznesit

Afrimi i festave te fundvitit ka sjelle ne jete zbatimin e nje projekti ambicioz ne Berat, i cili konsiston me nje dekor festiv , duke e zbukuruar qytetin si asnje here tjeter. Zbukurime, drita shumengjyreshe dhe mbi te gjitha aktivitete te larmishme po vihen ne realitet cdo dite per qytetaret. …

Read More »