Home / Tag Archives: galeria

Tag Archives: galeria

Ekspozita ” Retro Time ”

Ekspozita “Retro TIME One ” Bashkia Berat ne programin e mbeshtetjes se artisteve te rinj celi ne daten 11 maj 2016 prane Galerise se Arteve “Edward Lear” ekspoziten kolektive”RETRO-ONE” ku moren pjese 30 artiste te rinj,te cilet vinin nga qytetet e ndryshme te Shqiperise.Gjithsej ishin 50 vepra,ku perfshihen:foto,piktura,skulptura,instalacione dhe video …

Read More »