Home / Tag Archives: fshzh

Tag Archives: fshzh

Takimi me Fondin Shqiptar te Zhvillimit

Ekspertë të Fondit Shqiptarë të Zhvillimit diskutuan më stafin e Bashkisë Berat në lidhje me financimin e projekteve nga Programi i Bankës Boterore për Zhvillimin Urban dhe Turistik në Shqipërinë e Jugut. Janë dy projekte të cilat janë paraqitur si prioritare nga Bashkia Berat për t’u financuar nga Banka Boterore …

Read More »