Home / Tag Archives: festa

Tag Archives: festa

Takimi per Festat e Fundvitit

Shumë energji pozitive,bashkëpunim dhe frymëzim gjatë diskutimeve me përfaqësuesit Fetarë, Shoqërinë Civile, përfaqësues të Bankave dhe Institucioneve Publike, mbi organizimin e Festave të Fundvitit.Shumë  ide dhe risi për këtë vit, me qëllim afrimin e njerëzve në komunitet dhe një atmosferë sa më të bukur për Festat e Krishtlindjeve dhe Vitit …

Read More »