Home / Tag Archives: ekspozita2

Tag Archives: ekspozita2

Ekspozita ” Art Durres 2016 “

Bashkia Berat, ne kuader te nismes se bashkepunimit me artistet mbarekombetare, celi dje ne ambientet e Galerise se Arteve “Edward Lear” ekspoziten “Art Durres 2016”, me autore nga qyteti Durresit te njohur ne teknikat e zhanerit te arteve figurative.Veprat e prezantuara jane peisazhe dhe kompozime.Ekspozita do te qendroje e hapur …

Read More »