Home / Tag Archives: ekspo

Tag Archives: ekspo

Ekspozita “Tokë”

Nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë  Berat Z. Petrit Sinaj dhe me mbështetjen e Zyrës së OSBE në Shqipëri, u çel sot në  Galerinë e Arteve  ‘’Edward Lear’’ Ekspozita  ‘’ TOKË’’ me punime nga pedagogë të Universitetit të Arteve të Tiranës në të cilën u paraqiten 22 punime të artit bashkohor . Të …

Read More »