Home / Tag Archives: ecivile

Tag Archives: ecivile

Mbledhja e Shtabit te Emergjencave Civile

Sot, me date 6.1.2017 u mblodh Shtabi i Emergjencave Civile te Bashkise Berat , nen drejtimin e n/kryetarit z.Bledar Blana. Ne kete takim u percaktuan masat per përballimin e situates si me poshte : Nga kryetaret e Njesive Administrative dhe lagjeve u kerkua te evidentohen pikat me emergjente. Nga Drejtoria …

Read More »