Home / Tag Archives: ec

Tag Archives: ec

MBLEDHJE E SHTABIT TË EMERGJENCAVE TË BASHKISË SË BERATIT

Për shkak të situatës së rënduar nga reshjet e shumta, u mblodh sot pasdite Shtabi i Emergjencave të Bashkisë së Beratit, i kryesuar nga Kryebashkiaku, z. Petrit Sinaj. Në këtë mbledhje ishin të pranishëm përfaqësues të të gjitha drejtorive në varësi të Bashkisë, administratorët e Njësive Administrative dhe përgjegjës të …

Read More »

Mbledhja e Shtabit te Emergjencave Civile

Sot ne daten 30.06.2017 ora 10.00 ne Bashkine Berat u mblodh shtabi i emergjencave civile mbi masat per parandalimin dhe perballimin e situatave qe krijohen ne keto dite te nxehta nga zjarret ne siperfaqet pyjore dhe kullotat si dhe mbi emergjencen ne furnizimin me uje te pijshem ne keto dite …

Read More »