Home / Tag Archives: dhorikule

Tag Archives: dhorikule

Bashkia nderon me titullin “Nderi i Qytetit,, intelektualin beratas , akademikun Dhori Kule

Bashkia nderon me titullin “Nderi i Qytetit,, intelektualin beratas , akademikun Dhori Kule Pasi ka marre ne konsiderate propozimin e nje grupi intelektualesh , Keshilli Bashkiak vendosi ti akordoje z. Dhori Kule titullin” Nderi i Beratit,,. Ceremonia u zhvillua ne mjediset e bashkise se re te sapo inaguruar dhe ka …

Read More »