Home / Tag Archives: degjese

Tag Archives: degjese

Dëgjesa publike për Draftin Final të Planit të Përgjithshëm Vendor të Beratit

U zhvillua sot dëgjesa publike për Draftin Final të Planit të Përgjithshëm Vendor të Beratit. Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj theksoi rëndësinë që Plani do të ketë për zhvillimet e Bashkisë së re të Beratit, si në fushën e planifikimit urban, dhe  atë të zhvillimit të turizmit dhe agrobiznesit. …

Read More »

Degjesa Publike ne lidhje me Hartimin e Vleresimit Strategjik Mjedisor

Sot me date 06.05.2016, ne ambientet e Qendres Kulturore “Margarita Tutulani” u zhvillua degjesa Publike ne lidhje me hartimin e Vleresimit Strategjik Mjedisor,si pjese e Dokumetit te Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Berat. Ne hartimin e ketij dokumenti ,Bashkia po asistohet nga USAID, përmes Projektit për Planifikimin dhe Qeverisjen …

Read More »