Home / Tag Archives: clirim

Tag Archives: clirim

Festohet 68-vjetori i çlirimit të qytetit të Beratit

Ditën e Enjte, më 13.09.2012, mes një atmosfere festive u festua 68 vjetori i çlirimit të qytetit të Beratit. Në varrezat Dëshmorët e Atdheut u bënë homazhe në nderim të jetës dhe veprës së pavdekshme të Dëshmorëve. Merrnin pjesë veteranë, familje të dëshmorëve, pasardhës së familjeve të dëshmorëve, të rinj, …

Read More »