Home / Tag Archives: bjellovar

Tag Archives: bjellovar

Përfaqësues Shqiptarë në Prefekturën dhe Këshillin Bashkiak të Qytetit të Bjellovarit në Kroaci, vizituan Bashkinë Berat

Përfaqësues Shqiptarë në Prefekturën dhe Këshillin Bashkiak të Qytetit të Bjellovarit në Kroaci, vizituan Bashkinë Berat. Në kuadër të lidhjeve të binjakëzimit ndërmjet Qarkut të Bjellovarit dhe atij të Beratit, një përfaqësi Shqiptare e Prefekturës së Bjellovarit dhe Bashkisë Bjellovar, vizituan Bashkinë Berat. Në Bashki u pritën nga Kryetari i …

Read More »