Home / Tag Archives: binjakezimi

Tag Archives: binjakezimi

Ceremonia e binjakezimit te qyteteve Berat dhe Karmiel ne Izrael

Ceremonia e binjakezimit te qyteteve Berat dhe Karmiel ne Izrael. Në ambientet e Bashkisë së Karmielit, nën kujdesin e Ambasadës Shqiptare ne Izrael, u çel ekspozita fotografike “Shqipëria ndër vite” e fotografit izraelit Doron Bacher, i cili realizoi set-in fotografik me pamje nga Shqipëria dhe ndryshimet pozitive që ka pësuar …

Read More »