Home / Tag Archives: berzh

Tag Archives: berzh

Bordi i Drejtorëve të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim( BERZH) zhvillon një takim me Kryetarin e Bashkisë Berat z. Petrit Sinaj

Bordi i Drejtorëve të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim( BERZH) zhvillon një takim me Kryetarin e Bashkisë Berat  z. Petrit Sinaj. Përfaqësuesi Bordit të Drejtorave z.Dragoş Andrei : ‘’BERZH do tëvazhdojë programin e investimeve në fushën e turizmit, nëpërmjet mbështetjes së biznesit privat dhe investimeve publike në këtë sektor’’.   …

Read More »