Home / Tag Archives: bashki

Tag Archives: bashki

Inaugurohet ndërtesa e re e Bashkisë së Beratit

Inaugurohet ndërtesa e re e Bashkisë së Beratit. Zyra me një Ndalese dhe Shërbime inovative për qytetarët Bashkia e Beratit tashmë do të ketë një godinë të re, të vendosur në Bulevardin Republika, pranë Qendrës së Qytetit, e cila do të mundësojë një akses më të mirë për qytetarët dhe …

Read More »