Home / Tag Archives: bankaboterore

Tag Archives: bankaboterore

Takimi me Banken Boterore

Gjate takimit me perfaqesues te Bankes Boterore dhe Ministrise se Zhvillimit Urban ,me n/kryetarin e Bashkise z.Clirim Brisku dhe stafin e Bashkise,per diskutimin e projekteve prioritare te Beratit ne kuader te Programit te Mbeshtetjes te Bankes Boterore per  Shqiperine se Jugut.  

Read More »