Home / Tag Archives: arsimi

Tag Archives: arsimi

Punimet nga Drejtoria e Arsimit, Bashkia Berat

#BashkiaBerat #Beratipunon #GjeraKonkrete #BeratiPërNxënësit Për fillimin sa më të mbarë të vitit shkollor dhe mjedise sa më të kompletuar, po lyejmë e riparojmë çdo shkollë dhe Drejtoria Arsimore Bashkisë Berat është duke zbatuar plan veprimin e miratuar prej Kryetarit të Bashkisë për çdo problem të ardhur nga terreni përsa i …

Read More »