Home / Tag Archives: arsim

Tag Archives: arsim

Tryezë e Rrumbullakët `Promovimi i Arsimit Gjithëpërfshirës`

Kjo tryezë u propozua nga Bashkia Berat, në kuadrin e “Ditës Ndërkombëtare kundër Analfabetizmit” dhe u mbështet nga projekti “Mbështetje për Përfshirjen Sociale të Komuniteteve Rome e Egjiptiane” financuar nga PNUD, në kushtet kur një numër i madh fëmijësh nga komuniteti egjiptian rrezikojnë të braktisin shkollën për shkak të pamundësisë …

Read More »