Home / Tag Archives: analiza2015

Tag Archives: analiza2015

Analiza vjetore 2015

Fjala e Kryetarit te Bashkise z.Petrit Sinaj ne analizen vjetore 2015 te Bashkise Berat: Pershendetje te gjitheve!   Analiza ekonomiko financiare e vitit 2015 te cilen zhvillojme sot nuk eshte thjesht dhe vetem detyrim administrative. Si produkt i nje praktike pune qe vlereson domosdoshmerine e analizave periodike te veprimtarise, ky …

Read More »