Home / Tag Archives: 8

Tag Archives: 8

Festa e 8 Marsit

Bashkia Berat me rastin e festes se 8 Marsit organizoi ne Tavernen Ajka nje aktivitet me grate te cilat kane dhene kontribute qytetare. Ne kete aktivitet u nderuan me cmim per kontribute te spikatura Znj. Liljana Bica, Znj. Nikoleta Manka dhe Znj. Teuta Qose si dhe perfaqesuese te organizatave PNUD …

Read More »