Home / Tag Archives: 7mars

Tag Archives: 7mars

Vizitë ne familjen Goxhumane , me rastin e 7 Marsit

Vizitë e Kryetarit te Bashkisë Z. Petrit Sinaj në familjen  e Llambi Goxhumanes, një familje me tradita në fushën e arsimit. Familja Goxhumane i ka dhënë arsimit në Berat breza të tëra mësuesish. Llambi Goxhumane ( i vjetri ) ndër mësuesit e parë në Berat dhe atdhetar i njohur , pjesëmarrës …

Read More »