Home / Tag Archives: 3118

Tag Archives: 3118

Hartohet Plani i Pergjithshem i Mbetjeve ne Rajonin e Beratit

Ky plan ka disa qëllime në vetvete. Ai është një mjet komunikimi që parashtron problemet  në fushën e menaxhimit të mbetjeve urbane duke shpjeguar ndryshimet që duhen bërë dhe duke përcaktuar prioritetet e veprimit. Më tepër se gjithçka, është një mjet për të orientuar ndryshimet duke sjellë bashkë këndvështrimet dhe …

Read More »