Home / Tag Archives: 28nentori

Tag Archives: 28nentori

Ekspozite me dokumenta dhe foto të vjetra të 6 Firmëtarëve Beratas të Deklaratës së Pavarësisë

Në ambiente te Galerisë së Arteve ‘’Edward Lear’’ në Berat, me rastin e 104 vjetorit të Pavarësisë, u organizua ekspozita fotografike ‘’Firmëtarët e Pavarësisë’’ me dokumenta dhe foto arkivore të vjetra. Të ekspozuara në 15 panele, materialet  prezantuan para publikut, fakte historikë që revokojnë periudhën e Shpalljes së Pavarësisë dhe …

Read More »