Home / Tag Archives: 2

Tag Archives: 2

Vizita e Kryetarit te Bashkise z.Petrit Sinaj ne SHBA

Gjatë takimit me Bordin e Zgjedhjeve të  Rajonit Catawba dhe Kryetaren  e Bordit, Znj. Amanda Duncan. Bordi ka për detyrë të sigurojë zgjedhje lokale të rregullta dhe korrekte. Catawba është një Rajon në Karolinën e Veriut ( SHBA) me një popullsi prej  160 mijë banorë. Në takim u diskutua rreth …

Read More »